Apple Watch modellen

Op deze pagina vergelijken we de Apple Watch modellen. De prijs is van laag naar hoog gesorteerd. Er worden drie modellen beschreven die erg geliefd zijn onder consumenten. Alle Apple Watches draaien op het WatchOS systeem van Apple en zijn spatwaterdicht. De modellen zijn geschikt voor onder andere Whatsapp, Instagram, Twitter, Evernote en Skype.

Apple Watch – 42 mm Goud Aluminium Case met sportband in diverse kleuren

Deze variant is het goedkoopste uit deze lijst. De smartwatch is leverbaar vanaf 339 euro bij onder andere Bol.com. Het artikel wordt bovendien gratis verzonden en is morgen al in huis. Deze Apple Watch is een horloge in een geheel nieuw jasje. Gedurende de hele dag komt er informatie op je smartwatch te staan over nieuwsberichten, e-mails, sms’jes en andere meldingen.

Apple Watch Sport – 38 mm in diverse kleuren

Deze variant is iets duurder dan de voorganger. De smartwatch is leverbaar vanaf zo’n 299 euro via Bol.com. Bovendien is de levertijd iets langer. Echter is het wel een smartwatch in een geheel nieuw jasje. Ook op deze horloge kun je nieuwsberichten, e-mails, sms’jes en andere meldingen bekijken.


Apple Watch – 38 mm in twee verschillende kleuren

Deze variant is de duurste uit de lijst, namelijk 374 euro. Wel is deze smartwatch direct leverbaar en morgen in huis via Bol.com. Deze horloge heeft een strak design. Uiteraard kan je hier net als bij alle voorgangers je nieuwsberichten, e-mails, sms’jes en andere meldingen ontvangen.

Waarom bestellen via Bol.com?

Bol.com staat bekend als een goede webshop. De meeste artikelen zijn op voorraad en daarom zijn ze vaak morgen al in huis. Bol.com biedt bovendien de optie om het in de avond te laten bezorgen. Dus mocht jij overdag aan het werk zijn, kan je het rustig ’s avonds laten bezorgen. Zo gemakkelijk gaat dat. Ook biedt Bol.com de optie om het af te halen bij jouw lokale Albert Heijn. Dit kost overigens wel € 1,99 en is dus niet gratis. Verzenden naar je thuisadres is wel gratis.